Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim game stable!

Tallista

Tervetuloa tutustumaan Ponitalli Smileen - virtuaaliseen talliin, joka sijaitsee Keski-Suomessa. Talli on perheyritys, mutta enimmäkseen se on minun hallinnassani.

Smilen tilat ovat rakennettu entisen mummolani paikalle. Asunkin mummini entisessä kodissa, jota tosin jouduttiin vähän remontoimaan pelossa siitä, että se romahtaisi niskaan. Suurehkoon pihaan mahtuu kolme tallia tarhoineen sekä pari pihattoa ja suuri kenttä välineineen. Lähimmälle maneesille on pikku kävelymatka, meidän onneksemme. Laitumet ovat naapurimme alueella, koska ne eivät olisi yksinkertaisesti enään mahtuneet pihapiiriin. Onneksemme naapurissamme asuu perhe jossa asuu hevosrakkaat lapset sekä heidän ukkinsa. Vastalahjaksi lapset ja ukki ovat päässeet viettämään aikaa meidän palleroiden kanssa ja seuraamaan tallin toimintaa. Ei siis pidä pelästyä, jos nurkan takaata löytyy iäkkäämpi mies harjaamasta tai silittelemästä hevosia. Maastoreittejä meillä on oikein paljon tarjolla, asummehan ''keskellä ei mitään''. Läheiseen kylään on matkaa reilu 15 kilometriä, kun taas lähimpään kaupunkiin n. 40 kilometriä. Eipähän ole turhaa hälinää ympäristössä. Rakensimme myös läheiseen metsään maastoesteradan, joka on aidatulla alueella. Siispä tipahtaessaan poni ei lähde juoksemaan minnekkään autoteille, vaan luultavasti juoksee seisoskelemaan portin luo.

Suosituin vaelluskohteemme on mökille, jossa voi myös yöpyä, sillä pihassa sijaitsee aitaus hevosille. Mökki sijaitsee järven rannalla ja käytössämme on myös rantasauna. Uimakamat on siis syytä ottaa mukaan, jos sää sallii.

©2020 Ponitalli Smile - suntuubi.com