Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim game stable!

Tervetuloa!

Olet juuri saapunut virtuaaliseen poneja kasvattamaan talliin, joka kantaa nimeä Ponitalli Smile. Smile perustettiin alunperin 17.12.2011, silloin tosin nimi ja toiminta olivat erilaista. Jennan kyllästyttyä ratsastuskoulutoimintaan 19.6.2013 hän päätti muuttaa Smilen täysin. Niinpä tallista syntyi Ponitalli Smile.

Ponitalli Smilen toiminta perustuu nykyään jalostukseen pääosin, mutta siinä ohella myös kisaillaan ja vuokrataan hevosia. Tavoitteenamme on kisata ja astuttaa ponejamme niin, että ne saavat mahdollisen hyvän tulevaisuuden. Aiemmin kasvatimme pelkästään shetlanninponeja, mutta nyt myös welshit kaikkineen sektioineen on liittynyt konkkaronkkaan mukaan. Tavoitteena olisi tarjota halukkaille terveitä ja upeita varsoja, mutta miksei myös kokeneita konkareita, jotka ovat asuneet täällä. Jonkinlaisia tuontiponejakin olisi kiva joskus saada.

Vuokraustoiminta alkoi ihan vain sen takia, että olisi kiva saada suurimmalle osalle poneista vakioratsastaja, joka kisailee ponin kanssa yhteisen sävelen löydyttyä. Jotkin ponit ovat Jennan vakioratsuja, joten niille ei oteta vuokraajaa.

Eiköhän tämä ala olemaan jo tarpeeksi. Kohtahan kyllästyt kuunnellessa näitä turhanpäiväsiä jorinoita. Mene ihmeessä tutkailemaan tallia tarkemmin ja osallistu meidän touhuihin. Voit tajuta, kuinka ihania nämä meidän karvapallot oikein ovat. (;

Isompien ratsastajien suosittelen kääntymään toisen tallini Coloradon puoleen.

- Jenna, VRL-12342

Yhteistyössä kanssamme: Eagle Ranch (tauolla), Coloradon talli,

Eläinlääkärimme:

Sähköpostiosoitteemme: rksmile[at]hotmail.com ([at]=@)

Extramateriaali

Etusivun kuvasta kiitos Zuzana Buránoválle.

©2020 Ponitalli Smile - suntuubi.com